söndag 30 maj 2010

MFF U-17 - Husie IF U-17

Tidig seriefinal idag i pojkallsvenskan Elit södra mellan MFF och Husie IF.

Spelades på plan 9 (konstgräs) i ganska ruggigt väder med både vind och regn.

MFF vann matchen med 4-1, målskyttar Johan Hammar 2, Pavel Cibicki och William Möllestam.

Första halvlek relativt jämn där MFF hade mer bollinnehav och pressade på samtidigt som Husie spelade lite på omställning med långa bollar på deras anfallare. I andra halvlek så tar MFF över mer av spelet och segern är helt rättvis.

Noterat i övrigt var att ett par av spelarna som var med i utmärkta tv-serien "I Zlatans fotspår" syntes till på plan i Husies lag. Bäst av dessa var Erik Persson som också gjorde Husies mål. Han fick tyvärr utgå i andra halvlek på grund av skada och med detta tappade Husie lite spets.

Nu leder MFF serien med hela 12 poäng till tvåan efter 8 omgångar (hela 8 omgången dock ej färdigspelad).