fredag 2 oktober 2009

Landslagsuppdatering - pojklagsspelare

P15-landslag

MFF-spelarna Johan Hammar och Dino Islamovic var förra veckan uttagna till P15-landslagets dubbelmöte med Norge. Även tidigare MFF-spelaren Filip Pivkovski var uttagen

Första matchen slutade 5-1 till Sverige. Filip Pivkovski gjorde 2 mål och Dino 1 mål. Johan Hammar satt på bänken.

I andra matchen blev det förlust med 0-4 I denna match startade Johan Hammar och Dino, Filip hoppade in under matchens gång.

P16-landslag

P16-landslaget är i denna veckan på EM-kval 1 i Bulgarien. Från MFF är Amin Nazari och Tobias Lewicki uttagna.

3 matcher har spelats och Sverige har avancerat till nästa kval-runda om spelas till våren nästa år.

Första matchen mot Lettland slutade med seger 2-0. Amin Nazari fick efter matchen beröm av förbundskaptenen och var en av målskyttarna med 2-0 målet på straff. Tobias Lewicki spelade hela matchen på högerkanten på mittfältet.

Andra matchen var mot Bulgarien, en tuff kamp som slutade 0-0 . Amin Nazari spelade hela matchen och Tobias Lewicki gjorde ett piggt inhopp i andra halvlek.

Tredje matchen slutade även den 0-0, denna gång mot Irland. Amin Nazari spelade hela matchen och Tobias Lewicki spelade från start och i 59 minuter innan han blev utbytt.