Matchen spelades på Malmö IP, alltså konstgräs.

Filip Stenström, Pontus Jansson, Filip Helander, Joseph Elanga
Jiloan Hamad, Ivo Pekalski, Rick Kruys, Muamet Asanovski (Mudi)
Dardan Rexhepi, Edvard Ofere

Jag antar att Miljan vilas då matchen spelas på konstgräs.

MFF tar omgående tag i taktpinnen på matchen och tempot känns ganska högt, man märker att det är en hel del inslag från A-laget, spelare som driver på tempot och rullar bollen snabbt. Efter ca 10 minuter kommer ledningsmålet för MFF. Dardan Rexhepi möter ett uppspel, spelar tillbaka på Rick Kruys som lägger en djupledsboll till Ofere. Urstarke Ofere tränger sig förbi sin försvarare och placerar in 1-0 bakom BOIS målvakt. MFF fortsätter sen ganska bra under första halvlek och det känns som att de har bra kontroll på matchen. Mudi snurrar vid ett tillfälle upp två spelare på vänsterkanten, spelar in till Rick som skjuter men får inte till någon bra träff så målvakten kan avvärja. Dardan Rexhepi spelar fram Jiloan Hamad i relativt fritt läge något till höger i straffområdet, Jiloan skjuter ett hårt skott som målvakten kan tippa utanför. Lite senare spelar Mudi fram Dardan Rexhepi till ett bra läge men målvakten avvärjer. Samme Dardan kommer loss från halva plan efter en bra brytning av Pontus Jansson, jagad av 2-3 backar håller han undan och får till ett avslut men målvakten räddar igen. Summa summarum en halvlek i MFFs favör. En trist sak dock, Rick Kruys tvingas utgå under halvleken. Jag ser inte riktigt vad det är för skada, men ersätter centralt gör j-lagets Kristoffer Jeppsson. 1-0 i halvtid.

I andra halvlek jämnas spelet ut något. Landskrona börjar ta för sig mer o mer och skapar en del halvchanser. Ca en kvart in på halvleken så kommer kvitteringen efter en omställning och genombrott från mittfältet där MFF inte hinner med och Dusan är chanslös, 1-1. Inte helt ologiskt med tanke på att Bois börjat ta över spelet lite. Efter målet rycker MFF upp sig igen och jagar ledningsmål. Hicham Ali kommer in och Pekalski går ut, så Mudi går in centralt och Hicham tar en kant. Dardan Rexhepi går ut och Dino Islamovic kommer in på topp. MFF pressar på hårdare och hårdare och skapar en hel del chanser utan att få in bollen. Närmst är inbytte Dino Islamovic som från viss distans nickar i ribban. Matchen slutar dock 1-1.

Som alltid svårt att bedöma insatsen när man inte vet hur bra motståndet är. Tyckte dock matchen såg ut att hålla hyggligt tempo. Det man saknade var kanske lite precision i avsluten för chanser fanns. Både Ofere och Rexhepi längst fram kunde fått in någon boll till, dessutom hade Jiloan en hel del avslut där nog något borde resulterat. Försvaret såg relativt stabilt ut även om ytterbackarna såg rätt försiktiga ut och gick inte fram så jättemkt. Hamad väldigt pigg, det var bara sista passen/skottet som inte satt perfekt idag. Eddie och Dardan längst fram skapade mkt utan att som sagt ha den där sista lilla skärpan. Även bra målvaktsspel av Bois målvakt ska sägas.

1-1 iallafall, U-21 obesegrat i seriespelet i år. :)