Viktor Noring
Miiko Albornoz-Jasmin Sudic-Filip Helander- Filip Stenström
Tobias Lewicki-Amin Nazari-Ivo Pekalski-Nikola Zivanovic
Alex Nilsson-Dardan Rexhepi

Första 5 minutrarna ganska avvaktande spel, MFF håller bollen inom laget utan att skapa något. Första chansen kommer sedan när Dardan Rexhepi vänder upp, gör sig av bevakning och släpper bollen i djupled på Amin Nazari men skottet blockeras och bollen går ut till resultatlös hörna.

Efter ca 15 minuter är det väldigt nära 1-0. Inlägg kommer från vänsterkanten, Dardan hinner först på bollen och touchar bollen som går förbi målvakten och i ribban.

Efter ca 15 minuters dominans av MFF så tilläts Lunds BK få mer utrymme och de lyfter upp spelet under en 5-7 minuters period på MFFs planhalva utan att skapa några speciella målchanser. Istället är det Nikola Zivanovic som tar sig fram på vänterkanten, hittar Alex Nilsson i djupled, men avslutet från svår vinkel tar i burgaveln.

Runt minut 30 kommer 1-0. Alex Nilsson lyckas med en stark prestation ta ner bollen tätt bevakad av 2-3 motståndare, vrider sig loss och spelar bollen vidare. Bollen hamnar på vänsterkanten där Zivanovic attackerar mot straffområdet, går inåt i banan och skjuter ett innerskruvat skott över målvakten otagbart i bortre hörnet.

MFF fortsätter kontrollera matchen bra utan att skapa några jättechanser.

2-0 kommer efter en långboll från Filip Helander där Alex Nilsson i kamp med mittback sliter loss bollen efter närkamp, väntar ut målvakten, rundar honom och rullar bollen i tomt mål.

2-0 i paus och ganska stor MFF dominans.

I paus byts Helander ut mot Markus Halsti och Piotr Johansson kommer in istället för målskytt Zivanovic.

Andra halvlek blir lite mer avslagen, MFF har kontroll på händelserna och Lund har svårt att skapa några riktiga chanser.

Efter att Piotr Johansson blivit fälld så gör Amin Nazari mål på efterföljande frispark från Albornoz. Amin kommer högst på ett inlägg i borte delen av straffområdet och trycker in bollen.

I andra halvlek byts Alex Nilsson ut mot Dino Mesic och Ivo Pekalski ersätts av Egzon Sekiraca.

Matchen spelas sedan av med några ytterligare chanser åt båda håll men inga fler mål.