MFF med två matcher spelade och två vinster i serien såhär långt, HBK med 2 matcher spelade, 1 vinst och 1 oavgjord.

Anton Mähl-Oscar Nilsson Vilas - William Möllestam - Pa Konate
Nikola Zivanovic-Egzon Sekiraca- Jonathan Ekendahl-Pawel Cibicki
Erik Pärsson - Kristian Benkö

Missade första fem minutrarna på grund av sen ankomst.

Efter ca 6 min slår Nikola Zivanovic ett bra inlägg från högerkanten men bollen nickas utanför. Samme spelare hittar några minuter senare Egzon Sekiraca när denne löper i djupled men avslutet går utanför.

Runt minut 10 så kommer 1-0. Nikola slår ett inlägg där Kristian Benkö kommer bra i djupled och avslutar på ett tillslag med yttersidan förbi målvakten.

HBK kvitterar ca 5 minuter senare efter ett fint anfall där en långboll går ut på vänsterkanten, kombinationsspel in mot straffområdet och fint avslut i bortre hörnet.

Resten av halvleken är rätt mkt ställningskrig. HBK ser stundtals ut att ha ett övertag framförallt centralt på mittfältet och skapar ett bra riktigt bra chanser, bland annat efter några långbollar. Avsluten går dock strax utanför.

1-1 i paus.

I paus byter MFF ett antal spelare. Benkö/Pärsson går ut och ersätts av Mesic och Piotr Johansson. Cibick och Mesic bildar anfallspar och Piotr går in på höger medan Zivanovic går ut på vänsterkanten. I mitten går Ekendahl ut och ersättas av Markus Horthen.

MFF har bättre koll på händelserna i andra halvlek och för spelet.

HBK skapar några chanser också men de sker mer via omställningar än etablerat spel.

2-1 kommer ca 15 minuter in på andra halvlek. Piotr Johansson snurrar bort sin markering vid högerkanten, driver in mot straffområdet och slår ett hårt inlägg som Pawel Cibicki säkert placerar i mål.

7-8 minuter senare kommer 3-1. Efter ett långt inkast går bollen upp i luften, Piotr Johansson skjuter på volley, får bra träff, målvakten räddar men Dino Mesic är framme på returen och förpassar den i mål.

HBK har ca 10 minuter senare en bra chans. Skott på nära håll räddas först av målvakt, returen skjuts mot mål av HBK-are men där är Oscar Nilsson Vilas med huvudet på mållinjen och styr undan bollen.

4-1 kommer sedan när MFF vinner boll på mittplan, Niko Zivanovic hittar Cibici i djupled och fri med målvakten rullar han enkelt in bollen.