onsdag 10 augusti 2011

MFF U-17 - HIF U-17

Ikväll tog MFF U-17 emot HIFs dito på konstgräsplan 9.

Omgång 14 i pojkallsvenskan Elit Södra. MFF i serieledning och HIF på en fjärde plats.

MFF ställde upp med följande startuppställning.

Hossin Lagoun
Jakob Pallander - William Möllestam - Flip Mitrovic - Gustav Brandt
Piotr Johansson-Emil Grimbe-Jonathan Ericsson-Holmqvist - Petar Petrovic
Silvester Pataki - Pavel Cibicki

MFF har i första halvlek stöd av en väldigt stark medvind som gör att HIF får svårt att rensa borta bollen.

Första halvlek är relativt jämn trots allt, med chanser åt båda hållen.

Gustav Brandt skruvar en frispark långt utifrån i ribban. Sen har båda lagen några farliga hörnor som efter diverse besvär kan rensas undan.

0-0 i paus och ganska jämnt spel.

I andra halvlek har HIF vinden i ryggen och man förväntar sig att de ska ta över lite men det blir snarare MFF som tar kommandet.

Pigge Petar Petrovic gräver fram bollen på vänsterkanten och vänder upp, slår en fin djupledsboll längs med marken fram till en djupledslöpande Pavel Cibicki som enkelt rullar in 1-0 i bortre hörnet.

Efter målet rycker HIF upp sig och skapar lite halvchanser och tryck på MFF. Dock slår MFF om och efter en djupledsboll från försvaret kommer Cibicki loss och fri mot målvakten rullar han in 2-0.

MFF fortsätter spela inspirerat och 3-0 kommer efter skott från kanten av Petar Petrovic där Pavel Cibicki håller sig framme på returen och slår in sitt tredje för kvällen.

Medan jag står och funderar på 3-0 kommer även 4-0. I ett slags motläggssituationen studsar bollen fram till en helt fristående Flamur Tafilja som slår in 4-0.

Matchen är givetvis avgjord och matchen spelas av ganska odramatiskt.

4-0 till MFF och fortsatt serieledning