söndag 27 juni 2010

MFF U-17 - Falkenbergs FF U-17

Idag på eftermiddagen spelade MFF U-17 sin sista match inför sommaruppehållet. Motståndare var Falkenbergs FF. En underbart fin eftermiddag på stadionområdet, med matchen på plan 5 samtidigt som MFFs A-lag tränar på planen bredvid. Soligt och närmst intill vindstilla.

Första halvlek är relativt jämn, där visserligen MFF för spelet men där Falkenberg stretar emot bra och också har en del farliga chanser. Flest chanser har dock MFF men det dröjer till 40:e minuten innan det blir 1-0. Pawel Cibicki möter ett inlägg med huvudet, nickar i ribban, bollen far ner mot mållinjen, en stunds förvirring råder och sen blåser domaren för mål. Assisterande domaren verkar säker på sin sak, själv hann jag inte se. Den var inte lika klart inne som den i Tysland-England i VM iallafall....

2-0 kommer några minuter senare när Karl Björnstedt-Bosbey snurrar fram på vänsterkanten och in i straffområdet, spelar i sidled till Pawel Cibicki som enkelt kan lägga in 2-0. 2-0 i paus.

I andra halvlek fortsätter MFF föra spelet och släpper inte upp Falkenberg riktigt lika mkt. Chanser fortsätter skapas och Simon Kroon skjuter in 3-0 efter det att ett inlägg inte ritkigt plockas upp av Falkenberg försvaret. 4-0 gör Pawel Cibicki efter inspel från högerkanten. Nu är givetvis matchen avgjord, Falkenberg är dock extremt nära att göra 4-1 men MFF försvarare hinner emellan på mållinjen. 5-0 som blir slutresultat gör sen Jonatan Ericsson-Holmqvist på en omställning.

En stabil och bra insats av laget.

MFF U-17 går alltså till sommaruppehåll med serieledning med 34 poäng på 12 omgångar, målskillnad 56-12. Tvåa är Landskrona BoIS på 26 poäng.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar