lördag 13 juni 2009

MFF J - Öster J

Idag på plan 5 mötte MFF J - Öster J i Elit södra Juniorallsvenskan.

Första halvlek var en ganska jämn historia, med en del chanser åt båda håll, men där målvakterna stod i vägen och en gång MFFs ribba. Lagen gick till periodpaus med 0-0 på resultattavlan.

Öster öppnade andra halvlek starkast då MFF såg lite nyvaket och okoncentrerat ut. Efter ett par chanser för Öster gjorde de 1-0. MFF kom dock tillbaka och gjorde 1-1 efter en lite tilltrasslad situation i Östers straffområde. Efter detta mål så spelade MFF bra och låg på för ett segermål, dock fick Öster till en omställning och kunde rulla in 2-1. Resten av matchen var en jakt på kvittering för MFF, lägen fanns men det ville sig inte och matchen slutade 2-1 till Öster och Östers juniorer kunde under högt jubel räkna in tre poäng.

Ingen vidare match av MFF, lite okoncentrerat och dålig skärpa och därmed kan man räkna in första förlusten för säsongen.

Värt att notera är att i andra halvlek matchades en del 93:or som Tobias Lewicki, Amin Nazari och Filip Helander, det var intressant att se dessa spelare som man inte ofta ser i juniorlaget.