söndag 6 juli 2014

Uselt dåligt av MFFs A-lag

MFF som gick in med en 6-poängsledning till VM-uppehållet börjar alltså "höstsäsongen" med 1-1 mot BP.

Ett BP som hade de flesta av sina bästa spelare borta, exempelvis Maurico Albornoz, Andreas Eriksson, vilket säger en hel del om MFFs insats.

Hur många chanser ska Magnus Eriksson få som anfallare? Han har nu på 13 matcher från start gjort 3 mål och 2 målpassningar. Då ska man tänka på att han har haft Markus Rosenberg, en av allsvenskans bästa spelare som anfallskamrat. Jag tycker det är helt uselt facit.

En annan spelare som måste lyfta sig är Simon Thern. Han lyfts fram som någon slags offensiv kreatör i MFF men han har faktiskt 0 passningspoäng i år och är direkt svag i närkampsspel/defensivt.

Jag gillar inte heller att Åge spelar unga spelare i "fel" position. Rakip är ingen yttermittfätare, Amin Nazari är ingen yttermittfältare/ytterback. Cibicki ska vara anfallare, inget annat. Spela de unga spelarna i rätt position snälla så de har chans att prestera.

Nu förväntar jag mig full fokusering i MFF framöver. Kanske nästa match kan MFF-spelarna ta i lite längre än de sista 10 minutrarna? Får vi be om det tack.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar