Matchen spelades inne på Malmö stadion i solsken och bra förhållanden.

André Jeppsson
William Möllestam-Alex Blomqvist-Filip Helander - Pa Konate
Nikola Zivanovic-Markus Haglind Sangre-Amin Nazari-Simon Kroon
Egzon Sekiraca - Pawel Cibicki

Missade första 5 minutrarna av matchen såg lite svårt att se om MFF spelade 4-4-2 eller något annat.

På plan såg det mer ut som 4-1-3-2 med Haglind Sangre tillbakadragen strax framför backlinjen.

MFF känns redan från början stabila och har bra kontroll över händelserna.

Efter ca 10 minuter kommer 1-0. Simon Kroon tar sig fram på vänsterkanten, Pa Konate kommer på överlappning får bollen, slår in inlägg, skott kommer, Häckens målvakt räddar men returen slås in upp i nättaket av William Möllestam.

2-0 kommer bara några minuter senare när hörna från Kroon nickas i mål av Amin Nazari som ännu en gång visar sin nickstyrka.

Runt minut 20 tar sig Simon Kroon återigen in i straffområdet från vänsterkanten men hans skott tar i stolpen.

Några minuter senare kommer en situtation som blev omdiskuterad. En djupledsboll slås igenom MFF försvar, Häckens anfallare stöter bollen förbi Jeppsson innan de två kolliderar. Häckens spelare och ledare vill ha straff men domaren vinkar avvärjande.

Häcken gör dock ett mål några minuter senare på en frispark utifrån som efter skarv längs marken hamnar hos framrusande Häckenspelare som kan skjuta in bollen ganska ohotat.

Runt minut 35 kombinerar MFF fint och inlägg slås in men målvakt och försvar räddar bollen ut, där står Egzon Sekiraca och kan dunka in bollen en bit utifrån med ett bra skott.

Bara någon minut senare kommer 4-1 på skott utifrån av Amin Nazari. Detta mål kan man nog kategorisera under kategorin målvaktstabbe.

4-1 i paus.

5-1 kommer ca 5 minuter in i andra halvlek när Egzon Sekiraca efter ett antal vunna motlägg och några snygga dragningar går rakt igenom Häckens försvar och fri med målvakten enkelt vrickar bollen förbi denne.

Runt minut 10 i andra halvlek kommer 6-1 genom Simon Kroon som tar ner inlägg och enkelt skjuter in bollen i mål.

Några minuter senare har Häcken ett bra skott i stolpen.

Resten av halvleken blir relativt avslagen. Häcken får en spelare utvisad när MFF spelare fälls i straffområdet. Påföljande straff missas dock.

Häcken gör sedan 6-2 på en fin individuell prestation där en av deras anfallare helt på egen hand dribblar bort 2-3 MFF försvarare och avslutar distinkt i bortre hörnet.