onsdag 28 januari 2009

Summering av senaste veckan

Oops, lång tid sen senaste inlägget, får skylla på att det varit enormt stressigt på jobbet.

Ja, vad har hänt i MFF under tiden?

Matchen mot FCK spelades till slut utan publik, det slutade med förlust med 1-4. Såg delar av matchen på jobbet, MFF höll 1-2 till det var 5 minuter kvar sen slank det in ett par bollar på slutet. Jag är inte speciellt oroad över resultat och/eller spel, nyförvärven såg lovande ut och många spelare fick luftas, inga skador rapporteras. Det är det viktigaste. Streamingen på MFF.se fungerade riktigt bra, mkt bra skött av MFF.

Något annat som också släpptes var den nya numreringen i MFFs trupp, numera numreras A-lag och U-lag ihop så spelare ska inte behöva byta nummer när de rör sig mellan lagen.

Här är U-truppens numrering.

Noterbart är exempelvis att Nenad Stojadinovic från Nils Byrfors utmärkta serie "Ta det vidare" på Svenska Fans numera spelar i MFFs juniorlag, det är intressant. Dessutom har Dardan Rexhepi från Lunds BK värvats in till MFFs juniorlag i år, kan bli spännande. Alltid roligt att se juniorerna spela när man har tillfälle, här finns det talang i massor och med hårt jobb kommer många av dem ha fina fotbollskarriärer framför sig.

Vi kommer följa juniorerna så gott det går här på stadiongatan, hemmamatcherna ska vi väl kunna se och rapportera om i viss utsträckning iallafall, dessutom kommer en del av dem dyka upp i U21-matcher också.

Till slut ryktas det om en anfallare till MFF inom drygt en vecka, MFF-kännaren och ursupportern Sven Liljegren Sr skriver det på sin blogg.

//Stadiongatan

/Stadiongatan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar